Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2018

Η γιορτή των αγίων προστατών κάθε ενορίας είναι στιγμή κορυφαία και ιδιαίτερη.


 Η δική μας ενορία έχει δύο ανάργυρους γιατρούς για προστάτες. Τον Κοσμά και τον Δαμιανό από την μικρασία. Μαζί με τους ξεριζωμένους ήρθαν κι αυτοί αντάμα, γιατί δεν ήθελαν να αφήσουν κανέναν χωρίς παρηγοριά.
Από τα χθες όλα έτοιμα για τη γιορτή. Ο Δεσπότης μας, οι παπάδες μαζί με τους ψαλτάδες, ο δήμαρχος με τους συνεργάτες του και κόσμος πολύς από τα γύρω χωριά μαζί με τους δικούς μας του Κοκκαλιώτες. Όλα φωτεινά και όλα γιορτινά.
Η χαρά η δική μου απερίγραπτη. Ευχαριστίες στον Θεό και τους αγίους για τον υπέροχο καιρό.
Ευχαριστίες στον Επίσκοπο μας Μητροπολίτη Ιερισσού για την αγάπη και τα ζεστά του λόγια στον εσπερινό.


Ευχαριστίες στον σεβαστό μου π. Παύλο Ιωσηφίδη που κατ΄ έτος μας χαρίζει μοναδικές πνευματικές στιγμές τόσο με την αγγελική φωνή του, όσο και με τον λόγο του βγαλμένο μέσα από την καρδιά του.
Ευχαριστίες στον δήμαρχο μας κ. Διαμαντή Λιάμα που είναι παρών με τους δημ. συμβούλους του στην γιορτή και τη χαρά μας.
Ευχαριστίες στα μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου του χωριού μας για την μέριμνα να ετοιμαστεί το εόρτιο παραδοσιακό φαγητό το λεγόμενο "κουρμπάνι" , το οποίο και εφέτος υπήρξε εξαιρετικό.
Ευχαριστίες άπειρες στους συνεργάτες μου, εκκλ. συμβούλους και όσες και όσους έβαλαν πλάτη για να γίνουν όλα αυτά τα όμορφα που απολαύσαμε όλοι και στις ακολουθίες , αλλά και στα κεράσματα τις δυο μέρες.
Ο παπάς σας το μόνο που μπορεί να κάνει ως αντίδωρο της δικής σας προσφοράς είναι να σας αγαπά και να σας μνημονεύει στην προσευχή του.
Χρόνια πολλά σε όλες και σε όλους!
Photos by Zachos Kareklas













Δεν υπάρχουν σχόλια: